Radnika obezbjeđenja u Tuzli udario čakijom u glavu jer mu je naredio da stavi zaštitnu masku

G.S.
Radnika obezbjeđenja u Tuzli udario čakijom u glavu jer mu je naredio da stavi zaštitnu masku

Tridesetčetverogodišnji radnik obezbjeđenja u jednom od butika u Tržnom centru Tuzlanka u Tuzli povrijeđen je večeras u fizičkom napadu, potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić kaže da je incident u jednom od butika koji se nalazi u Tržnom centru Tuzlanka prijavljen oko 19:30 časova.

"Tom prilikom je došlo do naguravanja između zaštitara i nepoznatog muškarca koji je potom izvadio čakiju te njenom drškom udario zaštitara u predjelu glave. Na Klinici za hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli su utvrđene lakše tjelesne povrede te je zaštitar pušten na kućno liječenje", kazala nam je Kapidžić.

Identitet napadača još uvijek nije utvrđen, a Kapidžić kaže da se trenutno poduzimaju sve mjere i radnje na njegovom pronalasku.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal, do incidenta je došlo jer je radnik obezbjeđenja muškarcu naredio da stavi zaštitnu masku na lice prilikom ulaska u butik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana