Radnik u Prnjavoru pao sa zgrade

Nebojša Tomašević
Radnik u Prnjavoru pao sa zgrade

PRNjAVOR - Slađan B. (33) iz Prnjavora teže je povrijeđen kada je pao s poslovnog objekta prilikom izvođenja radova u ulici Magistralni put u Prnjavoru, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, saopštila je da se nesreća desila u ponedjeljak i da je ranik pao s tri metra visine. Istakli su da je S.B. prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je zadržan na liječenju.

Iz UKC RS, navodeći inicijale,  saopšteno je da je povrijeđeni zbrinut i da su sve dalje prognoze o njegovom zdravstvenom stanju neizvjesne.

- Prema riječima dr Edite Grbavac pacijent S.B. je primljen u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom glave i grudnog koša. Hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje - navodi se u saopštenju UKC RS.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić istakla je da je o nesreći obavijšten dežurni tužilac koji se izjasno da se u ovom slučaju radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti. Nije navodila druge detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana