Putnik teško povrijeđen pri slijetanju vozila

J. S.
Putnik teško povrijeđen pri slijetanju vozila

GRADIŠKA - Kenan Kadić teško je povrijeđen kada se “pežo” u kojem se nalazio zakucao u gvožđaru u Dubravi kod Gradiške, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Nesreća se desila juče u 00.50 časova, a Kadić je prevezen u UKC RS. Nezvanično, automobil kojim je upravljao Muhamed Škorić (22) iz Gradiške, a u kome su se, pored Kadića, nalazile još tri osobe, pri uključivanju sa lokalnog na magistralni put Banjaluka - Gradiška, iz nepoznatog razloga nastavio je da vozi pravo i zakucao se lijevom stranom vozila u gvožđaru. Kadić, koji je bio na lijevom zadnjem sjedištu, teško je povrijeđen, te hitno prevezen u UKC RS, odakle su saopštili, navodeći inicijale, da je povrijeđeni primljen u besvjesnom i teškom stanju.

- Pacijent K. K. (20) priključen je na aparate za vještačko disanje - rekli su u UKC-u RS i dodali da su bilo kakve prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem neizvjesne.

Samo nekoliko časova ranije u saobraćajki u banjalučkom naselju Borik lakše je povrijeđen osuđivani kriminalac Siniša Šakić (34) zvani Kinez. Saobraćajna nesreća se desila oko 22.30 časova kada su se na raskrsnici Bulevara Živojina Mišića i ulice Rade Vranješevića sudarili motocikl “suzuki”, kojim je upravljao Šakić i automobil “pasat”, za čijim volanom se nalazio Sandi Kukavica (34) iz Prijedora. Povrijeđeni je prevezen u UKC RS, odakle su saopštili da nije životno ugrožen i da je primljen sa lomom ruke. Još dvije nesreće su se desile u ponedjeljak i to u Trebinju, ali bez povrijeđenih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana