Pretukli Zmajevog čuvara i ukrali 15.000 evra

N. T.
Pretukli Zmajevog čuvara i ukrali 15.000 evra

ŠIPOVO - Policija traga za osobama koje su iz kuće Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, ukrale 15.000 evra i pretukle čuvara na njegovom imanju Dragoju Drocu.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad potvrdili su da je Grahovac slučaj prijavio 4. marta, a prema prijavi, sve se desilo tri dana ranije.

- Policija provjerava navode iz prijave - rekli su u PU Mrkonjić Grad.

Zmajev advokat Duško Tomić kazao je da su pljačku počinila tri muškarca koji su 1. marta došli na Grahovčevo imanje i njegovoj majci se predstavili kao njegovi prijatelji.

- Jedan je sjedio i pio kafu s Ilijinom majkom, dok su dvojica u drugoj sobi ukrala novac. Dragoja ih je zatekao na pragu kada su izlazili i oni su ga brutalno pretukli. Pružio im je ruku da se pozdrave, a oni su vjerovatno mislili da ima oružje, pa su ga napali. Polomili su mu rebra. Ilija kaže “da sam ja došao, ubio bih njih ili oni mene” - rekao je Tomić.

Pojasnio je da je Zmaj ranije prodao stoku i častio sve u lokalnoj kafani, pa pretpostavlja da ga je neko “tipovao”. On sumnja da je to učinio neko ko Zmaja poznaje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana