Pretres u Bijeljini: Zaplijenjeno devet kilograma spida, uhapšena jedna osoba

Nebojša Tomašević
Pronađena improvizovana laboratorija za proizvodnju droge
Foto: Ustupljena fotografija | Pronađena improvizovana laboratorija za proizvodnju droge

BIJELjINA - Policija je uhapsila Aleksandra K. iz Bijeljine nakon što je kod njega pronašla devet kilograma droge spid, saznaje "Glas Srpske".

Policijska uprava Bijeljina saopštila je da je pretres urađen pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Okružnog  suda u Bijeljini.

 - Pretresene su stambene i i druge prostorije. Prilikom pretresanja porodične kuće policijski službenici su pronašli improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge u kojoj je pronađeno devet kilograma i 197 grama praškaste materije koja  izgledom asocira na  drogu spid. Nađena su i 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju opojne droge spid na kojima se nalaze tragovi opojne droge - saopšteno je iz PU Bijeljina.

Dodaje se da je u toku  kriminalistička obrada A.K. iz Bijeljine.

- Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga predati  lice A.K. u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini- rekli su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana