Pretresi i hapšenja u Bijeljini i Ugljeviku zbog trgovine drogom: Policija oduzela novac i skupocjene automobile FOTO

N. T.
Pretresi i hapšenja u Bijeljini i Ugljeviku zbog trgovine drogom: Policija oduzela novac i skupocjene automobile FOTO

BIJELjINA - Šest osoba iz Bijeljine i Ugljevika uhapšeno je zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i prometa opojnim drogama, saopštila je policija.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni  Zlatan i Boško Ćuk, Vladan Kakuća, Radoslav, Željko i Savo Simić.

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale, saopšteno je da ih sumnjičene da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Zlatan i Boško Ćuk, ali i Kakuća su  poznati policiji po brojnim krivičnim djelima i više puta su hapšeni. Zlatan Ćuk je hapšen i na kokainskoj žurci u maju prošle godine, na kojoj je uhapšeno oko 30 ljudi, među kojima i starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS i Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini izvršili su više pretresa na području Bijeljine i Ugljevika, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih.

– Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli digitalne vage za precizno mjerenje, više skupocjenih vozila, jedan motocikl „suzuki“, oko 26.000 evra, veći broj mobilnih telefona, tri ručne bombe, dva pištolja i određeni broj municije, te određeni broj dokumentacije koja se dovodi u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela – navedeno je u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana