Požar u tekstilnom preduzeću: Izgorjeli sprat i 18 mašina za šivenje

Srna
Foto: Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO- Uzrok požara koji je zahvatio prostorije preduzeća tekstila u Istočnom Novom Sarajevu je spoj na napojnoj jedinici računara, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Povrijeđenih nije bilo, ali je sprat objekta u potpunosti izgorio. Izgorjelo je 18 mašina za šivenje i veća količina materijala.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo u nedjelju, 2. maja, oko 23 časa prijavljeno je da u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu gori krovna konstrukcija na prostoriji preduzeća tekstila.

Nakon što su Vatrogasna brigada Istočno Sarajevo i vatrogasne jedinica Pale i Kantona Sarajevo ugasile požar, policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta u prisustvu sudskog vještaka i tom prilikom konstatovali da je do požara došlo usljed spoja na napojnoj jedinici računara.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, registrovana su dva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana