Povrijeđeno lice prilikom slijetanja traktora sa kolovoza

Srna
Povrijeđeno lice prilikom slijetanja traktora sa kolovoza

BANjALUKA - Lice čiji su inicijali R.P. povrijeđeno je kada je sjetjelo traktorom sa kolovoza na lokalnom putu u mjestu Liplje u opštini Kotor Varoš.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je ovo lice prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su na mjestu nezgode izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere na rasvjetljavanju događaja koji je prijavljen Policijskoj stanici Prnjavor da je nepoznati muškarac na naplatnom mjestu "Prnjavor" na auto-putu "9. januar" iščupao iz kolovoza vertikalnu zapreku, kojom je razbio staklo na svjetlosno-signalnom uređaju na ulazu u naplatno mjesto.

Ovaj muškarac je potom zaprekom udario u video nadzor, usljed čega su oštećene četiri kamere, dodaje se u saopštenju. Obaviješten je dežurni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije jer je djelo počinjeno u vrijeme zabrane kretanja svih lica na javnim površinama, radi sprečavanja širenja virusa korona.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali N.G. zbog sumnje da je u decembru prošle godine počinilo krivično djelo teška krađa.

Iz ove uprave navode da je nakon kriminalističke obrade lice otpušteno iz službenih prostorija, te da slijedi dokumentovanje i kompletiranje predmeta radi podnošenja izvještaja Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana