Povrijeđeni u saobraćajki u Jakupovcima zbrinuti u UKC-u Srpske

Srna
Povrijeđeni u saobraćajki u Jakupovcima zbrinuti u UKC-u Srpske

BANjALUKA - D.Č. i Č.O. zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske nakon što su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Jakupovci kod Laktaša.

U jučerašnjoj nezgodi su učestvovali lice P.Z. iz Banjaluke koje je vozilo automobil marke BMW i lice iz Prnjavora D.Č. koje je upravljalo vozilom "opel korsa" u kojem se kao suvozač nalazilo lice Č.O. iz Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Uviđaj na mjestu nesreće, koja se dogodila juče u 15.10 časova, obavili su policijski službenici Policijske stanice Laktaši.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

- Zdravstveno stanje D.Č., teško povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi na području Laktaša, trenutno je stabilno, a drugo povrijeđeno lice Č.O. je operisano i u svjesnom je stanju, ali su sve dalje prognoze preuranjene - saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Prnjavorčanin D.Č. je hospitalizovan u Klinici za torakalnu hirurgiju, a prema riječima njenog načelnika Marka Kantara zadobio je povrede glave, grudnog koša i stomaka.

- Pacijent je zbrinut, urađena mu je kompletna dijagnostika, a njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno - naveo je Kantar.

Č.O. iz Zvornika je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a prema riječima načelnika ove klinike Dragana Rakanovića, zadobio je povredu glave, grudnog koša, stomaka i prelom karlične kosti.

- Operativno je zbrinut, svjestan, a sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem ovog pacijenta su preuranjene - rekao je Rakanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana