Policija u Vitezu pronašla 15 kilograma spida

N. T.
Policija u Vitezu pronašla 15 kilograma spida

VITEZ - Jasmin I. (41) i Omer Đ. (42) iz Zenice uhapšeni su nakon što je policija u pretresima pronašla i oduzela oko 15 kilograma spida i određenu količinu marihuane, potvrđeno je "Glasu Srpske.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK), navodeći inicijale, saopšteno je da su oni uhapšeni tokom vikenda.

- Na osnovu naredbe Opšinskog suda Travnik u nedjelju su u Starom Vitezu pretresene kuće i trgovačke radnje koju koristi O.Đ. (42) iz Zenice. Pronađena je i oduzeta određena količina materije za koju se sumnja da je kanabis - rekli su u policiji.

Dodali su da su na osnovu operativnih saznanja da J.I. iz Zenice posjeduje narkotike pretresli  kuću i pomoćne objekte u Vitezu koju on koristi.

-  Pronađeno je i oduzeto oko 15 kilograma bijele  materije za koju se sumnja da je opojna droga spid- navodi se u saopštenju policije.

Istakli su da će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaja o počinjenom krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz MUP-a SBK navode da su navedene aktivnosti realizovane u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Zenicko-dobojskog kantona.

- Takođe uspješne akcije su izvedene i na podrucju Bugojna i Busovače, gdje su u pretresima pronađene određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge spid i kanabis, zbog čega su uhapšene četiri osobe -dodaju se u saopštenju ne navodeći detalje i imena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana