Policija traga za vozačem koji je slupao 6 automobila na parkingu u Banjaluci i pobjegao

GS
Policija traga za vozačem koji je slupao 6 automobila na parkingu u Banjaluci i pobjegao

BANjALUKA – Nepoznati bahati vozač slupao je šest automobila na parkingu u banjalučkom naselju Starčevica pričinivši štetu od više desetina hiljada maraka, a zatim je pobjegao sa mjesta udesa.

Nezgoda se dogodila 27. novembra u ranim jutarnjim časovima na parkingu u Ulici Rajka Bosnića, saznaje Srpskainfo.

Utvrđeno je da je nesavjesni vozač prvo udario u automobil koji je bio parkiran na sredini parkinga, a zatim ga nasilnički gurao na vozila koja su bila parkirana bočno.

– Međutim, ovdje je bahatost bila na vrhuncu, jer je vozač namjerno udario „reno“ koji je bio na sredini parkinga i krvnički ga gurao na ostala vozila koja su u pravom smislu riječi pokidana od oštećenja. Materijalna šteta je velika – ispričao je jedan od vlasnika oštećenog vozila za Srpskainfo.

Vlasnici oštećenih vozila apelovali su na sugrađane da se jave ukoliko su primijetili vozača i njegov automobil u kritičnom periodu. Informacija koja dovede do rasvjetljavanja slučaja biće nagrađena, a one se mogu dostaviti policiji.

Apel je upućen sugrađanima, ali i radnicima u limarskim radionicama, jer se pretpostavlja da je bahati vozač morao imati veća oštećenja na vozilu zbog onoga šta je uradio.

– Komšije u zgradama nam izlaze u susret i dozvoljavaju da pregledamo video snimke u kritičnom periodu. Ostalo je još nekoliko zgrada čije kamere pokrivaju ulaz u parking i nadamo se da će nam biti od pomoći, ali ovom prilikom želimo pozvati i sugrađane u pomoć. Naravno, informacija koja dovede do rasvjetljavanja ovog slučaja biće nagrađena – izjavio je Marko S. čije je vozilo takođe oštećeno u udesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana