Po različitim osnovama u Banjaluci uhapšena četiri lica

Srna
Foto: GS

BANjALUKA - Banjalučka policija uhapsila je, tokom proteklog vikenda, četiri osobe po različitim osnovama, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lice čiji su inicijali J.M. iz Banjaluke uhapšeno je prilikom racije u ugostiteljskom objektu, nakon što je policija kod njega pronašla i oduzela određenu količinu zelene biljne materije koja asocira na marihuanu.

Policija u Prnjavoru uhapsila je lice čiji su inicijali B.P. iz Teslića, za kojim je raspisana potraga po naredbi Policijske stanice Teslić, kojoj je lice i predato. U Banjaluci je uhapšeno lice inicijala M.M. iz Gradiške, za kojim je raspisana centralna potjernica po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci, zbog počinjenog krivičnog djela falsifikovanje isprave.

Lice je predato u Okružni Centar sudske policije Banjaluka. Uhapšeno je i lice čiji su inicijali A.Dž. iz Banjaluke zbog ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija. U saopštenju se navodi da su policijski službenici, prilikom obavljanja redovnih poslova, uočili lice A.Dž, koje se, kada je ugledalo policiju, dalo u bjeg, oglušivši se o zakonito izdato naređenje.

Lice je ubrzo uhapšeno i kod njega je pronađena i oduzeta određena količina materije koja izgledom asocira na marihuanu. Slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana