Pas izujedao četverodišnju djevojčicu i njenu baku

NN
Pas izujedao četverodišnju djevojčicu i njenu baku

PETROVO - Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M.J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, i one su zadobile lake tjelesne povrede po nogama, javile su "Nezavisne".

 

Ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo. Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se otrgnuo sa lanca te istrčao i napao stariju ženu i dijete te ih tom prilikom povrijedio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 časova, prijavljeno je da je pas, čiji je vlasnik M.J. sa područja opštine Petrovo, napao dvije osobe.

- Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave te utvrdili da se radi o psu rase mađarski pulin, vlasništvo M.J., te da je dva lica, od kojih jer jedno maloljetno izujedalo po nogama – stoji u saopštenju.

Protiv M.J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu Izazivanje opšte opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana