Osam godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

N.T.
Osam godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja kćerke

BANjALUKA - Banjalučanin D. B. osuđen je u Okružnom sudu na osam godina robije zbog seksualnog zlostavljana četrnaestogodišnje kćerke.

Iz  suda je saopšteno da je D. B. je osuđen na kaznu sedam godina zbog krivičnog djela obljuba sa djetetom mlađim od 15 godina i na godinu i po za krivično djelo upoznavanje djece sa pornografijom.

Nakon toga mu je  izrečena jedinstvenu kazna od osam godina zatvora.

Sud je ovom prilikom produžio pritvor D. B. koji mu sada može trajati do upućivanja  na izdržavanje kazne zatvora, a najduže devet mjeseci od dana izricanja prvostepene presude.

Ovaj slučaj koji je otkriven prošle godine bio je zatvoren za javnost i nisu iznošeni detalji optužnice. Prema ranijim nezvaničnim informacijama D.B. je iskoristio odsustvo supruge, koja je sa drugim djetetom bila u bolnici, te imao seksualne odnose sa kćerkom.

Majka nije znala da joj kćerku napastvuje suprug, a ovaj monstruozan slučaj otkriven je kada se četrnaestogodišnjakinja povjerila školskim drugaricama dok su pričale na temu seksualnog obrazovanja učenika.

Njene drugarice su ostale u šoku i rekle joj da to nije normalno te su je ohrabrile da sve prijavi školi nakon čega je alarmirana policija.

Poslije prijave osumnjičeni nije bio dostupan istražnim organima jer se nalazio u Hrvatskoj i za njim je bila raspisana potjernica.

Uhapšen je 24. marta lani na graničnom prelazu Kamensko kada je iz Hrvatske ušao u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana