Organizator maturskog slavlja u Banjaluci „zaradio” prekršajnu prijavu zbog tuče

N.T.
Foto: www.una.world

BANjALUKA – Protiv organizatora maturske žurke na igralištu u blizini banjalučke „Akvane” policija će podnijeti prekršajnu prijavu zbog sinoćenjeg incidenta i tuče u kojoj je lakše povrijeđen jedan mladić, potvrđeno je „Glasu Srpske”.

U Policijskoj upravi Banjaluka kazali su da im je sinoć u 21.20 časova prijavljeno da je došlo do incidenta u kojem je povrijeđena jedna osoba tokom žurke u naselju Borik.

- Odmah po prijavi patrola je izašla na teren i zatekla je jednu povrijeđenu osobu koja je prevezena u bolnicu radi ukazivanja pomoći. Utvrđeno je da je ta osoba zadobila lakše povrede. Protiv organizatora žurke biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postuška zbog incidenta,  odnosno zbog neprijavljivanja remećenja javnog reda i mira. Više detalja biće poznato nakon istrage  – rekli su u PU Banjaluka.

Istakli su da policija nije prekidala pomenutu žurku te  da za sada ne mogu da daju više informacija.

Prema nezvaničnim saznanjima, povrijeđeni mladić policajcima je izjavio da su ga napale dvije nepoznate osobe. Izvor blizak istrazi je pojasnio da se pretpostavlja da se radilo o redarima na žurci.

Banjalučki maturanti proslavljali su zadnji dan škole na igralištu pored „Akvane”, a bio je organizovan mini koncert na kojem  se okupio više stotina maturanata. Tokom proslave došlo je do incidenta, odnosno tuče koja se desila ispred „Akvane”. Maturska žurka nakon tog incidenta je prekinuta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana