Nožem i ruksakom punim hladnog oružja nasrnula na prodavačicu u Derventi

mojaderventa.info
Nožem i ruksakom punim hladnog oružja nasrnula na prodavačicu u Derventi

Derventa - Pravi horor preživjeli su radnici trgovinskog objekta „Goldi" u Derventi, a pogotovo 38-godišnja prodavačica Sanja M., koju je na radnom mjestu hladnim oružjem pokušala napasti, naoružana do zuba, sugrađanka Vesna S. (38).

 

Energičnom i hrabrom intervencijom napad je osujetio kupac Dervenćanin B.S., uz brzu pomoć policije, koja je privela ženu napadača. Ona je, prema saznanjima portala mojaderventa.info, smještena na Neuropsihijatriju u Doboju.

Saznajemo da je žena u trgovinski objekat upala sa ruksakom punim hladnog oružja, a potom isukala nož u namjeri da zbode zgranutu radnicu Sanju M. Nakon što je obuzdana, dodatni šok je uslijedilo kada su policajci iz ruksaka počeli da vade  makaze i drugo hladno oružje.

Potparolka Policijske uprave Doboj, Dragana Kerkez, potvrdila nam je da se napad dogodio u nedjelju oko 9,30 časova u trgovinskom objektu u Ulici 1. maj.

Prava je sreća da je druga šokirana radnica „Goldija", u trenucima dok je sijevao nož, uočila šta se dešava i bukvalno izletila pred patrolno policijsko vozilo.

-Unutra je žena sa nožem, hoće da zbode radnu koleginicu! - izustila je usplahirena prodavačica.

Ogromna je sreća da se u tim prelomnim trenucima tu našao i sugrađanin napadnute B.S.

-Policijski službenik je odmah ušao u unutrašnjost objekta te na licu mjesta zatekao lice inicijala B.S. iz Dervente kako jednom rukom drži V.S., a u drugoj hladno oružje (nož) - saopšteno je iz Policijske stanice Doboj.

U saopštenju se navodi, kako je izjavio B.S., da je V.S. htjela hladnim oružjem nanijeti povrede radnici, što su i ostali prisutni potvrdili.

Sve se srećom okončalo kada je policajac uz povik „policija!", preuzeo nož iz ruke muškarca i potom obuzdao razjarenu ženu.

- Nedugo potom na lice mesta upućena je patrola policijskih službenika, prilikom čega je kod V.S. pregledan i oduzet ruksak u kom se nalazilo hladno oružje: nož, makaze,razni ručni alat i drugi predmeti - naveli su iz dobojske PS.

Žena je u vidno rastresenom stanju prevezena u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezena u dobojsku bolnicu. Tu je zadržana na liječenju.

MojaDerventa.info saznaje da je trenutno zbrinuta na Neuropsihijatriji.

Obaviješen tužilac

O vom incidentu obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. On se, kako stoji u današnjem saopštenju dobojske Policijske uprave, izjasnio da se radi o krivičnom djelu „ugrožavanja sigurnosti".

Motiv: Nešto načula?...

Zaposleni u derventskom „Goldiju" su još u šoku i nevjerici uslijed nesvakidašnjeg napada na njihovu radnicu i to na njenom radnom mjestu. Puni su zahvalnosti i hvale za brzu i hrabru reakciju njihovog sugrađanina, kao i policije.

Još nisu poznati motivi napada.

- Osumnjičena još nije temeljiitje ispitana. Govorka se da je riječ o nekakvim neračišćenim računima između nje i napadnute, kao i da je Vesna S., istina u trenucima velike uzrujanosti, izjavila da je za radnicu Sanju M., navodno, nešto načula, pa je zbog toga odlučila da se naoruža nožem, makazama i drugim hladnim oružje, i da je napadne na njenom radnom mjestu - kaže, za naš portal, izvor upućen u ovaj slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana