Neda Milojević ugušena sunđerom, ubode mogla preživjeti: Obdukcija otkrila nove detalje zločina u Prijedoru

Nebojša Tomašević
Neda Milojević ugušena sunđerom, ubode mogla preživjeti: Obdukcija otkrila nove detalje zločina u Prijedoru

PRIJEDOR – Prijedorčanka Neda Milojević (39), za čije ubistvo osumnjičen njen bivši partner Žarko Zorić (44), ugušena je sunđerom koji joj je ubica ugurao u ždrijelo i to je glavni uzrok smrti, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako nam je rekao izvor blizak istrazi, obdukcija je pokazala da bi, da nije bilo toga, ona preživjela ubodne rane. Utvrđeno je da je izbodena po glavi i vratu i ukupno je ubodena 10 puta.

Zoriću je nakon saslušavanja postupajući tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru predložio određivanje jednomjesečnog pritvora,  a Okružni sud u ovom gradu je, nezvanično saznajemo, ovaj prijedlog prihvatio.

Zorić je osumnjičen da je 20. januara u jutarnjim časovima, nakon svađe, Milojevićevu izbo nožem u njenom stanu, a zatim podmetnuo požar kako bi prikrio tragove zločina. Vatru su ugasili prijedorski vatrogasci.

Osim za ubistvo, Zorića terete i za izazivanje opšte opasnosti. Izvor blizak istrazi je kazao da je policija pronašla dva noža za koje se pretpostavlja da su korištena pri izvršenju zločina.

- Još uvijek nije  utvrđeno da  li ubo tim noževima ili nečim drugim. To će biti poznato nakon što se obave neophodna vještačenja - rekao je naš izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana