Nakon deset godina istrage otkriveno ko je trebinjskom policajcu zapalio automobil

Nebojša Tomašević
Nakon deset godina istrage otkriveno ko je trebinjskom policajcu zapalio automobil

BANjALUKA - Srđan K. (42) iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je prije deset godina zapalio automobil policajca Miloša Lukajića koji je tada radio u trebinjskoj policiji, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Policijska uprava (PU) Trebinje, navodeći inicijale uhapšenog, saopštila je da ga terete za oštećenje tuđe stvari.

- S. K. sumnjičimo da je 19. oktobra 2011. godine, oko 3.30 časova, polilo benzinom i otvorenim plamenom izazvao požar na putničkom automobilu marke BMW koji je u tom trenutku koristio policijski službenik, zaposlen u Policijskoj stanici Trebinje. Policija je 13. aprila pretresla stan koji koristi S.K.- kazali su u PU Trebinje.

Dodali su da je osumnjičeni nakon pretresa sproveden u službene prostorije PU Trebinje, a po nalogu Okružnog tužilaštva osumnjičeni će biti pušten na slobodu nakon kriminalističke obrade.

- Tužilaštvo je naložilo da se dopuna izvještaja o počinjenom krivičnom djelu dostavi u redovnoj proceduri - saopštila je policija.

Lukajićev automobil BMW je zapaljen na na parking prostoru Tržnog centra „Market 99“ .  Automobil je u požaru u potpunosti izgorio, a zapaljen je sa prednje i zadnje strane.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana