Na ulasku u BiH uhapšeno šest lica

Srna
Na ulasku u BiH uhapšeno šest lica

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su šest lica na ulasku u BiH, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Jedinica granične policije Brod uhapsila je danas državljanina BiH čiji su inicijali F.Š. /38/ jer je utvrđeno da ga potražuje Opšinski sud u Travniku zbog teške krađe i on će u toku dana biti predat nadležnom organu.

Na prelazu Popovi pripadnici Granične policije juče su uhapsili muškarca I.Z. /33/, državljanina BiH i Srbije, nakon što je ustanovljeno da je za njim Interpol Sarajevo raspisao potjernicu zbog neovlaštenog prometa droge, nakon čega je predat Sudskoj policiji Suda BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Gorica uhapsili su u subotu, 28. novembra, muškarca N.Dž. /34/, državljanina BiH i Hrvatske, jer je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Novi Grad Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisala potragu zbog ubistva u pokušaju. On je predat pripadnicima ove policijske uprave.

Istog dana, pripadnici Granične policije Zvornik uhapsili su na prelazu Šepak lice D.M. /23/ pošto je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora, nakon čega je predat Sudskoj policiji Bijeljina.

Na prelazu Šepak, dan ranije, 27. novembra, uhapšen je M.G. /53/, državljanin Srbije i Hrvatske, jer je utvrđeno da je za njim Interpol Zagreb raspisao potjernicu zbog krivičnog djela ratni zločin protiv ratnih zatvorenika. Uhapšeni je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Istog dana, pripadnici Granične policije su na prelazu Brod uhapsili Z.D. /45/ jer je utvrđeno da je za njim Policijska stanica Brod Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisala potragu zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja. On je predat pripadnicima te policijske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana