Muškarac ubio suprugu pa sebe u Istočnom Sarajevu

Srna foto: ilustracija
Muškarac ubio suprugu pa sebe u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Dva beživotna tijela supružnika pronađena su u Gornjem Kotorcu pored Istočnog Sarajeva, potvrđeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

“K.B. je iz puške ubio S.B, nakon čega je izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u Istočnoj Ilidži”, saopšteno je Srni iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Tijela stradalih prevezena su u prosektiru u Miljeviće, gdje će sutra po naredbi postupajućeg tužioca biti izvršena obdukcija.

Uviđajem, koji su u pomoćnom objektu u sklopu porodične kuće u Ravnogorskoj ulici izvršili policijski službenici, u prisustvu okružnog tužioca iz Istočnog Sarajeva i sudskog vještaka, utvrđeno je da je K.B. upotrebom puške ubio S.B, a zatim istim oružjem izvršio samoubistvo.

U saopštenju podsjećaju da je Policijskoj stanici Istočna Ilidža danas u 9.10 časova prijavljeno da su u pomoćnom objektu u sklopu porodične kuće pronađena tijela muškarca i žene.

Utvrđeno je da je riječ o K.B. i S.B. iz Istočne Ilidže.

Prema nezvaničnim informacijama Kenan Bašić ubio je suprugu Senadu, a potom presudio sebi. Riječ je o povratničkoj porodici koja je bavila plasteničkom proizvodnjom. 

Nezvanično ubistvu i samoubistvu prethodila je svađa.

Naime, tijela muškarca i žene pronađena su jutros u pomoćnom objektu u Gornjem Kotorcu, naselju koje se nalazi između Vojkovića i Lukavice, a pojedine komšije su čule i pucnjavu.

“Oko devet sati ujutro čula sam četiri pucnja i prepala sam se. Bili su dobri, ali svako ima svoje probleme”, rekla je jedna komšinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana