Muškarac teško povrijeđen u obračunu u kafani u Rovinama kod Nove Topole

J.S.
Muškarac teško povrijeđen u obračunu u kafani u Rovinama kod Nove Topole

GRADIŠKA - Goran J. (39) iz Gradiške teško je povrijeđen kada mu je u kafanskom obračunu u Rovinama kod Gradiške Branko L. (29) nanio sedam posjekotina nožem.

Intervenisala je policija i osim napadača nožem policija je uhapsila još dva aktera obračuna Ibrahima O. (34) i Edina C. (33) iz Gradiške, nezvanično saznaje "Glas Srpske".

Obračun se desio 15 minuta poslije ponoći, a policija utvrđuje kako je došlo do sukoba koji se umalo kobno završio.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC) u Banjaluci gdje se oporavlja. U klinici su  kazali da je pacijent  van životne opasnosti.

-  J. G. (39) primljen je u Kliniku za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju sa posjekotinama po glavi, vratu, stomaku i desnoj nadlaktici. Zbrinut je i trenutno stabilnog zdravstvenog stanja - kazala je ljekar UKC RS Zvjezdana Zečević i dodala da će biti zadržan na liječenju.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka potvrdili su da su tri osobe uhapšene.

- U ugostiteljskom objektu  u Rovinama kod Gradiške došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između G. J, B. L, I. O. i E. C. nakon čega je B. L. nožem nanio povrede G. J. Uviđaj je obavila dežurni tužilac OJT Banjaluka Tatjana Ninković zajedno sa policijskim služebnicima Policijske uprave Gradiška - saopštili su iz Okružnog tužilaštva.

U saopštenju se još navodi da je Ninkovićeva naredila da se preduzmu sve mjere i istražne radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti događaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana