Modriča:Muškarac stradao obrađujući njivu

N.T.
Modriča:Muškarac stradao obrađujući njivu

MODRIČA - Hamid A. (56) koji je pronađen mrtav pored traktora na njivi u blizini blizini "Novog mosta" na rijeci Bosni, imao je povrede grudnog koša i pretpostavlja se da je stradao dok je obrađivao njivu, saznaje „Glas Srpske“.

Prema nezvaničnim informacijama, on je povrede zadobio dok je radio sa tanjiračama na traktoru.  Izvor blizak istrazi je istakao da će tačan uzrok i okolnosti smrti ipak biti poznati nakon obdukcije i istrage.

Policijska Uprava Doboj, navodeći inicijale, saopštila je da im je ovaj slučaj prijavljen juče oko 13 časova.

- Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je da se na njivi pored magistralnog puta Modriča - Doboj, u blizini "Novog mosta" na rijeci Bosni, nalazi traktor pored kojeg je tijelo nepoznate osobe. Patrola je odmah izašla na mjesto događaja zajedno sa mrtvozornikom Doma zdravlja Modriča, te je utvrđeno da se radi o osobi inicijala H. A., sa područja opštine Odžak - rekli su u PU Doboj.

Dodli su da je tijelo preminulog  prevezeno u prosekturu dobojske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

- Obavljen je uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj  - navodi se u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana