Mladić izboden nožem na ulici u sarajevskom naselju Ilidža

N. T.
Mladić izboden nožem na ulici u sarajevskom naselju Ilidža

Sarajevo - Policija je uhapsila S. A. i C. A. zbog sumnje da su nožem teško povrijedili mladića Dž. A. tokom tuče u sarajevskom naselju Ilidža.

Prema izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, incident se desio u subotu uveče u ulici Bajrama Hasanovića.

- Policiji je oko 22.55 časova prijavljena tuča više osoba, a izlaskom na teren utvrđeno je da je u tom obračunu Dž. A. zadobio povrede opasne po život. On je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je zadržan - rekli su u policiji.

Dodali su da su brzom akcijom otkrili ko su učesnici tuče pa su napadači pronađeni i uhapšeni sat i po nakon incidenta.

- Policajci su u 1.30 časova uhapsili S. A., a sat poslije i C. A. zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda. Oni su predati u prostorije Jedinice za obezbjeđenje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu - rekli su u MUP-u Kantona Sarajevo i dodali da ne mogu kazati više detalja jer istraga ovog slučaja još nije završena.

Prema nezvaničnim informacijama, policija pretpostavlja da je S. A. potegao nož tokom tuče i izbo Dž. A., dok je drugi uhapšeni C. A. učestvovao u tuči.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana