Maloljetni vozač mopeda povrijeđen u sudaru sa "alfa romeom"

Srna
Maloljetni vozač mopeda povrijeđen u sudaru sa "alfa romeom"

GRADIŠKA- Maloljetni U.D. iz Gradiške koji je upravljao mopedom "sonik" povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u tom gradu.

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć u 20.30 časova u Ulici Jovana Cvijića, a u udesu je učestvovao i automobil "alfa romeo", kojim je upravljala I.C. iz Gradiške.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

U saopštenju se navodi da su juče u Ulici Danka Mitrova u Srpcu pri slijetanju sa kolovoza automobila "ford fijesta" povrijeđeni muškarac V.M. iz Bardače, koji je upravljao vozilom, i žena M.J. iz mjesta Glamočani koja je bila na mjestu suvozača.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 7.15 časova, a uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srbac. Vozač mopeda povrijeđen je i u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u opštini Ribnik, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U nezgodi, koja se dogodila juče u 10.30 časova u mjestu Gornji Ribnik, učestvovali su moped, koji je vozilo lice čiji su inicijali D.Đ, i automobil "reno", kojim je upravljalo lice S.Đ, oba iz Ribnika.

Povrijeđeno lice je, nakon ukazane medicinske pomoći u Domu zdravlja Ribnik, upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Ribnik i u toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana