Lovac pucao na divlju svinju, pa ranio kolegu

Nebojša Tomašević
Lovac pucao na divlju svinju, pa ranio kolegu

BANjALUKA - Stefan Č. ispitan je u policiji zbog sumnje da je tokom lova ranio kolegu lovca Gorana Đ. potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema nezvaničnim informacijama, do ove nesvakidašnje nezgode došlo je kada je Stefan Č. zapucao iz lovačke puške prema divljoj svinji.

- Svinja je u tom momentu krenula prema mjestu gdje bio Goran Đ. kojeg je jedna kugla od sačme pogodila ispod desnog pazuha. On je odmah prevezen u bolnicu gdje zadržan, a radi se o prostrelnoj rani. Slaviša Č. je pucao na svinju i nije primijetio kolegu lovca. Shvatio je šta se desilo tek kada je ovaj povikao  da je pogođen - rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Banjaluka naveli su  da im je u subotu prijavljeno da je prilikom lova došlo do ranjavanja lica G. Đ. od strane osumnjicenog S. Č.  godine. Policijski službenici su izvršili kriminalisticku obradu nad licem inicijala S.Č. iz Banjaluke - naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Dodali su da S.Č. tereti da je počinilo krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

- O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivicnom djelu, te da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj protiv lica S.Č. - navode iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana