Kod četiri lica i maloljetnika pronađena droga

Srna
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Dobojska policija pronašla je kod pet lica, od kojih je jedno maloljetno, paketiće droge spid i različite vrste tableta.

Od mlađih lica čiji su inicijali A.J, A.T, M.S, T.Đ. i jednog maloljetnika, svi iz Doboja, koji su juče u 16.10 časova kontrolisani u Ulici srpskih sokolova u Doboju, policija je oduzela i bijeli papir savijen u obliku cjevčice i nosače od SIM kartica sa tragovima nepoznatog bijelog praha, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj izjasnio se da ovaj slučaj ima obilježje krivičnog djela omogućavanje uživanja droga.

Policijskoj stanici Stanari juče je prijavljeno da je u prethodnih nekoliko dana na području ove opštine izvršena bespravna sječa šume.

Policijskoj stanici Petrovo juče je prijavljeno da je u prethodna dva dana na području ove opštine ukradena određena količina pogonskog goriva i drugi predmeti iz radnih mašina u vlasništvu jednog privrednog društva.

U protekla 24 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Doboj evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana