Kneževo: Pijan galamio ispred kafane pa pokušao pobjeći policiji

N.T.
Kneževo: Pijan galamio ispred kafane pa pokušao pobjeći policiji

KNEŽEVO - Dragan T. iz Kneževa uhapšen je i prekršajno kažnjen jer je pijan galamio na policajce od kojih je pokušao da pobjegne, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopštila Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, sve se desilo ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kneževu.

- Policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova uočili lice D.T., ispred ugostiteljskog objekta koji je bio zatvoren, kako galami. On je kada je vidio policiju sjeo u vozilo i udaljio se sa lica mjesta. Ubrzo je sustignut,  a s obzirom da je odavao znakove alkoholisanosti policijski službenici su mu izdali zakonito naređenje na šta se isti oglušio i pokušao da pokrene vozilo-saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Dodali su da je D. T. odbio da bude testiran na prisustvo alkohola u organizmu.

- Licu je nakon toga uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica  u vršenju javnih funkcija iz Zakona o javnom redu i miru i prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Kotor Varoš-rekli su u policiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana