Istočno Sarajevo: Uhapšen zbog upućenih prijetnji po život, pronađena mu i droga

Srna
Istočno Sarajevo: Uhapšen zbog upućenih prijetnji po život, pronađena mu i droga

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Sarajeva uhapšen je muškarac iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.O, koji je putem telefona uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo osobama iz Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža je u subotu, 23. maja, prijavljeno da je S.O. iz Istočne Ilidže putem telefona uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo licima iz Istočnog Novog Sarajeva i iz Istočne Ilidže.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i za S.O. je raspisana potraga i on je juče u saradnji sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo pronađen i uhapšen na području Sarajeva.

Prilikom pretresa muškarca S.O. pronađen je PVC paketić sa spidom.

Nakon kriminalističke obrade i dokumentovanja predmeta protiv muškarca S.O. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje bezbjednosti, kao i osnovnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana