Tragičan epilog nesreće kod Bijeljine: Vozač "forda" preminuo od zadobijenih povreda

Nebojša Tomašević
Foto: InfoBijeljina

BIJELjINA - Vozač „ forda“ Ramo Dž. (65) koji je sinoć teško povrijeđen u sudaru s "mercedesom" u mjestu Janja kod Bijeljine preminuo je od zadobijenih povreda, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale, potvrdili su da je vozač "forda" preminuo jutros u Medicinskom centru Bijeljina.

U ovoj nesreći teško su povrijeđeni Ramina supruga H.Dž, dok je njihovo dvoje djece (8 i 3 godine) zadobilo lakše povrede kao i vozač "mercedesa" Z.L.

Prema nezvaničnim informacijama, Ramo Dž. je u gepeku vozila prevozio dvije ovce koje su bile nemirne.

- Do nesreće došlo kada se on u toku vožnje okrenuo da vidi šta se dešava te je iz nepažnje prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se s vozilom koje mu je išlo u susret - rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Bijeljina, navodeći inicijale, potvrdili su da se nesreća desila na lokalnom putu u ulici Nikole Tesle, Novo naselje Janja sinoć u 17.15 časova.

- U nesreći su učestvovala dva automobila i to „ford“ kojim je upravljao R.Dž. i „mercedes“ kojim je upravljao Z.L. koji je zadobio lakše tjelesne povrede. U vozilu „ford“ nalazili su se i putnici H.Dž. koja je zadobila teške tjelesne povrede i dva djeteta (2014.i 2019. godište) koji su zadobili lakše tjelesne povrede. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta-navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je o svemu  obaviješten i postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se utvrde i ispitaju sve činjenice i okolnosti koje su dovele do ove teške saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana