Hapšenje u Istočnom Novom Sarajevu: Po naselju šetali sa fantomkom na glavi i pancirnim prslucima

N.T.
Hapšenje u Istočnom Novom Sarajevu: Po naselju šetali sa fantomkom na glavi i pancirnim prslucima

ISTOČNO SARAJEVO - Jasmin Hasić, Alen Lulić i Ermin Rešidović iz Sarajeva uhapšeni su dok su s fantomkama na glavi i pancirnim prsulicma hodali po naselju Vraca u Istočnom Novom Sarajevu, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Rešidović je nakon hapšenja predat Policijskoj upravi Banjaluka jer je utvrđeno da ga  traže zbog razbojništva, a Hasić i Lulić predati su policiji Kantona Sarajevo koja ih sumnjiči da su počinili više krivičnih djela. U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, navodeći inicijale, saopštili su da su pomenuti trojac uhapsili pripadnici Jedinice žandarmerije i Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo.

- Policiji je 29. marta prijavljeno  da su na području naselja Vraca uočena tri nepoznata lica koja su  na sebi imala fantomke i pancirne prsluke. Odmah nakon prijave patrola je izašla na lice mjesta te pronašla i uhapsila J. H. A. L. i E.R. - rekli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo i dodali da ne mogu da otkrivaju detalje za sada.

Potvrdili su da je provjerama utvrđeno da je za E.R. Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio razbojništvo.

- Tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo  je naložio da J. H. i A. L. budu predati pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo na dalje postupanje,  a E. R. Policijskoj upravi Banjaluka - saopštila je Policijska uprava Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana