Hapšenje u Bileći nakon pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja

G.S.
Hapšenje u Bileći nakon pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja

BILEĆA - Policajci iz Bileće uhapsili su osobu S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo razbojništvo, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Trebinje.

"Pripadnici PU Trebinje, postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S. A., te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Naime, u oružanoj pljački u Nikšiću, u kojoj je juče ujutru život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, oteto je oko 380.000 hiljada evra, saznaje nezvanično Portal RTCG. 

Mrdak koji je teško ranjen u pljački podlegao je povredama, potvrđeno je Portalu RTCG iz KC CG. 

Do pljačke je došlo oko devet sati ujutru u Ulici Njegoševoj. Policija traga za razbojnicima, a kako navode pronašli su i zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog djela.

Mediji su prenosili da su pljačkaši terencem bh. tablica pobjegli u nepoznatom pravcu. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana