Glumcu Sergeju Trifunoviću u rodnom Mostaru demolirano vozilo na parkingu

GS
Foto: Kliks

MOSTAR - Beogradskom glumcu Sergeju Trifunoviću u rodnom Mostaru, gdje je na odmoru, demoliran je automobil SAAB koji se nalazio na parkingu u ulici Biskupa Buconjića u naselju Vatikan, potvrđeno je za portal Kliks.

Kako su za portal rekli u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko- neretvanskog kantona (MUP HNK), slučaj oštećenja vozila je danas u 13.45 policiji lično prijavio glumac.

-Po njegovoj prijavi su policijski službenici odmah izašli na mjesto događaja i ustanovili da je pričinjena materijalna šteta. Razbijeno je prednje vjetrobransko staklo i probušena guma, a više detalja biće poznato nakon detaljno provedenih zakonom predviđenih istražnih radnji – kazali su u MUP-u HNK.

- Došao sam u svoj Mostar i evo neko je to vandalizovao, isekao mi gumu, razbio šajbu i pocepao krov nožem. Ko zna šta je to u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.veku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkriran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske table nikoga nisu iritirale, da je ovo vjerovatno na relaciji Velež -Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak - rekao je Trifunović za portal "Avaza".

Upitan šta dalje odgovorio je: „Ništa, menjati gumu, tražiti šajbu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana