Dva rođaka poginula u sudaru automobila kod Doboja

N. T.
Dva rođaka poginula u sudaru automobila kod Doboja

DOBOJ - Rođaci Milan Kovačević (25) i Nenad Kovačević (27), poginuli su u stravičnom sudaru "audija a4" i „audija A6" u Velikoj Bukovici kod Doboja, potvrđeno je „Glasu Srpske"

Nesreća se desila utorak oko 23 časa, a stradali su bili putnici u vozilu „audi A6" koji je vozio Goran K. Drugim audijem, A4 upravljao je Stefan A. iz Stanara. Vozači automobila su povrijeđeni i prevezeni su u dobojsku opštu bolnicu, ali kako saznajemo nisu životno ugroženi.

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je vozać „audija A4" Stefan A u jednoj krivinu prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se s „audijem A6" u kome su bili stradali.

Nakon sudara opba vozila su se okrenula na cesti i sletila prednjim krajevima s puta. Izvor blizak istrazi je kazao da su oba poginula na licu mejsta i Nenad M. je polomio vrat,a  Milan je preminuo usljed teških povreda glave.

Policijska uprava Doboj, navodeći incijale stradalih i vozača, potvrdila je da su poginule dvije osobe u sudaru automobila.

- Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj,  a njime  je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Više detalja kao i uzrok nesreće biće poznati kada se završi istraga-rekli su u PU Doboj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana