Državljanka Obale Slonovače prevarila Teslićanina: Snimila ga nagog putem video-poziva i ucjenjivala

N. T.
Državljanka Obale Slonovače prevarila Teslićanina: Snimila ga nagog putem video-poziva i ucjenjivala

TESLIĆ - Dopisivanje i video-poziv putem “Fejsbuka” skupo je koštao Teslićanina (50), koji je Melisi Kodis (40) iz Obale Slonovače platio 200 KM kako ne bi objavila video-snimak na kojem je on nag, saznaje “Glas Srpske”.

Nezvanično, Kodisova je putem lažnog naloga na “Fejsbuku” naivnog Teslićanina nakon pet minuta dopisivanja navela da se skine go, te ga je snimila, a potom ucjenjivala.

- Tokom video-poziva bila je naga i u kratkom razgovoru navela ga je da se skine i da spusti kameru na donji dio tijela, te da se dodiruje, da joj šalje poljupce i dodiruje ekran. Ubrzo je prekinula vezu, a potom mu poslala poruku kojom traži 1.500 KM da ne bi snimak poslala njegovim prijateljima i rodbini. On joj je rekao da nema taj novac, a ona je tražila da joj uplati bar 200 KM na račun - rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je prevareni slučaj prijavio nakon što mu je Kodisova zatražila još 100 KM. U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale, saopštili su da državljanku Obale Slonovače terete za ucjenu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana