Dobojska policija uhapsila dvojicu mladića: Ukrali alkohol i sladoled

N.T.
Dobojska policija uhapsila dvojicu mladića: Ukrali alkohol i sladoled

DOVOJ - Aleksandar J. (18) i Adem T. (19) iz Doboja uhapšeni su zbog sumnje da su obili rashladnu vitrinu pored jednog kisoka na ulici i ukrali veću količinu alkoholnih pića i sladoleda, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Ovaj dvojac policija tereti i za provalu u garažu na području Doboja iz koje su ukrali mašinu za poliranje vozila, više brusilica i drugog alata.

Policijska uprava Doboj, navodeći inicijale, saopštila je da osumnjičeni obje krađe počinili u noći između 8. i 9. aprila

- A. J. i A. T. sumnjičimo da su na jednoj lokaciji izvršila provalu u rashladnu vitrinu i frižider koji se nalazile pored kioska te ukrali  veću količnu bezalkoholnih pića i sladoleda. Osim toga teretimo ih da su  na drugoj lokaciji provalili u garažu, odakle su odnijeli mašine za poliranje vozila, brusilice i razni alat. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj pretreseni su stanovi i druge prostorije na dvije lokacije koje koriste osumnjičeni i pronađeni su ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasnicima- saopštila je PU Doboj.

Dodali su da će protiv osumnjičenih Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana