Doboj: Upravljao vozilom sa 2,53 promila alkohola u krvi

Srna
Doboj: Upravljao vozilom sa 2,53 promila alkohola u krvi

DOBOJ - Policija iz Broda lišila je slobode vozača iz te opštine čiji su inicijali Z.D, kod kojeg su utvrđena 2,53 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave. Ovo lice je uhapšeno juče.

 

 

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda.

 

 Službenici Policijske uprave Doboj su od početka godine, zbog falsifikovanja broja šasije, oduzeli 11 putničkih automobila na području tog grada, kao i opština Derventa, Modriča, Brod, Petrovo, Teslić, te Stanari, saopšteno je iz ove uprave.

Iz policije navode da je riječ o modelima "opel korsa", "pasat", "mercedes", "seat", "golf četiri", "audi A-tri", "džip čiroki" i "be-em-ve". Službenici Sektora kriminalističke policije dobojske Policijske uprave juče su na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata u vlasništvu lica sa područja ovog grada čiji su inicijali A.G. i tom prilikom je pronađen i oduzet automobil "be-em-ve" sa pripadajućom dokumentacijom i ključevima.

Policijski službenici dobojske Uprave nastavljaju da preduzimaju pojačane mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, a o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, navodi se u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana