Teslić: Komšiji zapalio automobil

N T.
Teslić: Komšiji zapalio automobil

TESLIĆ - Alija F. (37) iz Teslića osumnjičen je da je zapalio "audi 80" vlasništvo komšije S. H. potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema nezvaničnim infromacijama motiv je navodno ranija svađa sa sinom vlasnika automobila. Vozilo je zapaljeno 1. oktobra, a policija je opseđnom istragom otkrila polinioca.

Izvor blizak istrazi je kazao da je utvrđeno da je vozilo poliveno navjerovatnije benzinom i zapaljeno.

Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, saoppšteno je da je Policijska stanica Teslic 14. oktobra dobojskom okružnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv Alije F.

- Za prijavljeno lice inicijala A.F. postoji osnov sumnje da je 01.oktobra  oko 5 časova, došlo u dvorište kuće vlasništvo S.H. sa podrućja opštine Teslić te zapalio njegov "audi 80". Osumnjičeni je upotrebom zapaljive tečnosti  izvršilo paljenje automobila koji je u potpunosti izgorio-, navode iz PU Doboj.

Osim ove paljevine, pripadnicima Policijske uprave Doboj prijavljen je požar na audiju u vlasništvu  B.J. iz Doboja, saopšteno je iz policije.

Požar je prijavljen u srijedu oko 00.15 a kako nezvanično saznajmo da postoji sumnja da je požar podmetnut, a automobil je u vlasništvu jedne žene i vozilo povremeno vozi njen sin. U požaru je izgorio prednji dio vozila koje je  bilo parkirano u ulici Branka Kovačevića.

-Pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj nastavljaju dalji rad po navedenom, a o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Doboj-rekli su u policiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana