Detalji tuče u Banjaluci : Gojko Reljić teško povrijedio sugrađanina

Nebojša Tomašević
Foto: J. Salopek

BANjALUKA  - Gojko Reljić iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je tokom fizičkog sukoba teško povrijedio sugrađanina Darka Grubača, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Navodi se da se sve  desilo oko 12 časova u ugostiteljskom objektu u ulici Brace Potkonjaka. Nezvanično saznajemo da je korišten i nož, ali to nije potvrđeno.

- Povrijeđeno lice je preveženo na Univerzitetski klinički centar RS Banjaluka. Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Salić Slobodan, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka. Tužilac je naložio policijskim službenicima da preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja-navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama nakon  sukoba povrijeđena osoba je došla do benzinske pumpe "Nes" te je ušla čak i u prodajni prostor kako bi  zatražila pomoć. Očevici su ispričali da se prvo čula  vika na ulici u blizini pomenute pumpe i vrtića u naselju Obilićevo.

- Ubrzo je stigla policija i kola službe hitne pomoći te su ljekari ukazivali pomoć jednoj krvavoj osobi koju su zatim odvezli-rekao je jedan Banjalučanin ne želeći da mu pominjemo ime.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana