Čistačica fotografisala bankovne kartice, pa kupovala dopune preko interneta

Srna
Čistačica fotografisala bankovne kartice, pa kupovala dopune preko interneta

DOBOJ - M.L. iz Vukosavlja ostvarila je protivpravnu imovinsku korist od 2.470 KM tako što je u Modriči i Derventi neovlašćeno fotografisala bankovne kartice i kupovala dopune preko interneta, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

- Za lice M.L. postoji osnovana sumnja da je od februara do aprila bez saglasnosti sedam oštećenih lica iz Modriče došlo u posjed ličnih podataka o bankovnim karticama tako što je zloupotrijebilo povjerenje i radno mjesto čistačice u jednom privrednom društvu u Modriči, gdje je u svlačionici nalazilo novčanike oštećenih lica iz kojih je vadilo bankovne kartice, fotografisalo ih mobilnim telefonom i vraćalo na mjesto gde ih je našlo - saopštila je policija.

Ona je i prilikom boravka u jednoj porodičnoj kući u Derventi iskoristila nepažnju oštećenih lica, te pronašla novčanik i fotografisala bankovne kartice, a potom ih vratila na mjesto.

Službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj 29. maja su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv M.L podnijeli izvještaj zbog osnovane sumnje da je izvršila osam krivičnih djela neovlašćeno korištenje ličnih podataka i isto toliko krađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana