Bijeljina: Drogu pokušao baciti u kanalizaciju

Srna
Bijeljina: Drogu pokušao baciti u kanalizaciju

BIJELjINA - Bijeljinska policija uhapsila je lice čiji su inicijali F.P. kod koga je u iznajmljenom stanu pronađena određena količina droge.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je policija, na osnovu naredbe bijeljinskog Osnovnog suda, izvršila pretres iznajmljenog stana koji koristi F.P. iz ovog grada i pronašla određenu količinu droge.

Pronađene su, kako se navodi, 72 sjemenke koje asociraju na sjeme indijske konoplje, 516 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu u mokrom stanju, 22 tablete i jedna smrvljena tableta koja asocira na opojnu drogu "ekstazi", kao i četiri ostatka od improvizovane cigarete "flop".

U saopštenju se navodi da je F.P, po uočavanju policijskih službenika, navedenu materiju pokušao da uništi tako što ju je ubacivao u odvodnu cijev u kanalizaciju.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U saopštenju se dodaje da su rezultati do kojih je policija došla slijed kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici preduzimaju s ciljem sprečavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana