Banjalučanin preminuo nakon incidenta i epileptičnog napada

N.T.
Banjalučanin preminuo nakon incidenta i epileptičnog napada

BANjALUKA - Banjalučanin G.Đ. (48) preminuo je usljed zastoja srca nekoliko sati nakon što je prijetio da će zapaliti benzinsku pumpu u Banjaluci i napada na policajca koji je pokušao da pomogne radnicima klinike za psihijatriju da ga smire, potvrđeno je "Glasu Srpske".

- Policiji je 27. 11. oko 3.25 časova prijavljeno da nepoznata osoba prijeti da će upaljačem zapaliti benznsku pumpu u naselju Obilićevo. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o G.Đ. iz Banjaluke. Dok su medicinski radnici pokušali da ga  zbrinu lice G. Đ je dobilo epileptični napad, usljed čega je povrijedilo glavu te je vozilom Službe hitne medicinske pomoći preveženo na Univerziteski - klinički centar Republike Srpske - saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Dalje se dodaje da je istog dana u 7 časova policiji prijavljeno da  ljekari u krugu Klinike za psihiajtriju imaju problema sa G.Đ. da im je potrebna pomoć policijskih službenika.

- Po dolasku na lice mjesta patrole, G.Đ.  je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je pružena pomoć radnicima Klinike za psihijatriju, koji su medicinski zbrinuli navedeno lice. Istog dana u 07.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju obaviješteni smo da je navedeno lice preminulo-rekli su u policiji.

Dodali su da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju beživotnog tjela.

- Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj-rekli su u policiji.

 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana