Banjalučanin osumnjičen da je zbog parkiranja pokušao da ubije muškarca

Jasmina Salopek
Banjalučanin osumnjičen da je zbog parkiranja pokušao da ubije muškarca

BANjALUKA – Protiv Banjalučanina Dalibora Š. (44), koji je osumnjičen da je nožem u vrat ubo muškarca nakon, policija je podnijela izvještaj Okružnom tužilaštvu u ovom gradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Ovo krivično djelo ranije je bilo okarakterisano kao teška tjelesna povreda, ali, kako nezvanično saznajemo, tužilac je nakon što je dobio sve potrebne materijale koji potkrepljuju ovaj slučaj, krivično djelo prekvalifikovao u ubistvo u pokušaju.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su, navodeći inicijale, da je izvještaj protiv osumnjičenog podnesen u srijedu.

-  Sumnjičimo ga da je krivično djelo počinio 25. novembra ove godine oko 14 časova u Banjaluci u ulici Ilije Grašanina. On je nakon svađe oko parkiranja vozila, oštećenom upotrebom fizičke snage i noža nanio tjelesnu povredu opasnu po život u predjelu vrata – pojasnili su iz policije.

Prema ranijim podacima iz istrage, slučaj je otkriven nakon što se povrijeđeni muškarac, isti dan kada je i napadnut, obratio ljekarima za pomoć zbog povrede na vratu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana