Banjalučanin krao u marketu, pa vrijeđao novinara

N. T., Srna
Banjalučanin krao u marketu, pa vrijeđao novinara

BANjALUKA - Vedran Grahovac (19) iz Banjaluke, koji je ranije osumnjičen da je oštetio spomenik palim Krajišnicima na Banj brdu, ponovo je priveden u policiju zbog sumnje da je ukrao flašu “štoka” iz “Mog marketa” na Laušu.

Nakon što je pušten, Grahovac je na “Instagram” profilu objavio neprimjernu sliku i pogrdnu poruku upućene novinaru “Euroblica” Goranu Obradoviću.

- Gorane Obradoviću, psu, nakon neuspjele pljačke i hapšenja, ka... u svom ve-ceu, a trebao bi biti iza rešetaka. S...m ti se na po tabloida i se.... usta sve i jednom Banjalučaninu koji vjeruje u riječi iz tvojih žvaljavih usta. Imam toliko jake veze u policiji da mi ne možete pera odbiti, šta više, policija opravdava moje ponašanje i dozvoljava mi da radim šta hoću - napisao je Grahovac na “Instagramu”.

Kako saznajemo, sa Grahovcem je privedena i Vedrana Mandić (27), zbog sumnje da je ukrala školski pribor i “minjon” kocke. Iz PU Banjaluka, navodeći inicijale, saopšteno je da su u četvrtak priveli Grahovca i Mandićevu zbog sumnje da su ukrali razne artikle iz marketa u Karađorđevoj ulici u Banjaluci.

- V. G. i V. M. su ispitani i teretimo ih za krađu. Dežurni tužilac je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih - rekli su u PU Banjaluka.

Grahovac je polovinom septembra zapalio vatru na stepenicama kod spomenika na Banj brdu, kako bi dobio što efektniji spot za novu pjesmu.

Protiv Grahovca podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeće nadležnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali V.G. zbog počinjenog prekršaja vrijeđanje, rekla je Srni portparol ove uprave Danijela Mučibabić.
Ona je dodala da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka postupili po prijavi lica čiji su inicijali G.O. i saslušali V.G. zbog objavljenog sadržaja na društvenim mrežama.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela”, navela je Mučibabićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana