Advokati ukrstili pesnice tokom sudskog uviđaja

N. T.
Advokati ukrstili pesnice tokom sudskog uviđaja

BANjALUKA - Advokati Milan Romanić i Jovo Pilipović iz Banjaluke potukli su se tokom sudskog uviđaja, a u tuči je učestvovao i Pilipovićev sin Duško koji je priveden.

Incident se dogodio proteklog vikenda u Dragočaju, na uviđaju u vezi sa navodnom uzurpacijom zemljišta od strane Jadranka Pipilovića, a na štetu Ivana Komljenovića.

- Došlo je do naguravanja između Romanića i Jove Pilipovića, koji je pao. Vidjevši to Jovin sin Duško Pilipović je "skočio" na Romanića i udario ga više puta po glavi, usljed čega je on pao - navode u policiji.

U Polcijskoj upravi (PU) Banja Luka navode da je cijeli događaj policiji prijavljen 10. jula ove godine. Navodeći inicijale saopštili su da je Duško Pilipović priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje, dok će protiv Romanića i Jove Pilipovića biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad. Duško Pilipović je nakon ispitivanja pušten na slobodu i postupak protiv njega iće u redovnu proceduru.

Advokati Romanić i Pilipović nisu željeli da komentarišu ovaj slučaj. Oba su kazali kratko da su to gluposti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana