Žena i mladić rasturali kokain, travu i ekstazi

N. B.
Žena i mladić rasturali kokain, travu i ekstazi
Žena i mladić rasturali kokain, travu i ekstazi

Bijeljina - Bane Vićanović (22) iz Bijeljine je uhapšen, a njegova sugrađanka Aleksandra Vidaković (36) je ispitana nakon što je policija u njihovim stanovima pronašla kokain, marihuanu i više tableta ekstazija.

U Policijskoj upravi Bijeljina rekli su da dvojac terete za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga.

- Pronašli smo 54 grama kokaina, 898 grama marihuane, 228 tableta ekstazija, digitalnu vagu i pribor za pakovanje droge. Radimo na rasvjetljavanju ovog slučaja. Nakon dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih ćemo podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu - navela je portparolka Policijske uprave Bijeljina Spomenka Nenić.

Stanovi su pretreseni na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini.

Pronađeni narkotici su bili namijenjeni za prodaju, a pretpostavlja se da je dvojac u saradnji rasturao narkotike.

Policija je samo tri dana prije ovog slučaja otkrila dilere narkotika u Gacku. Marko Milićević (25) iz Zvornika uhapšen je nakon potjere za “pasatom” u kojem je pronađeno gotovo 60 kilograma marihuane, dok se traga za njegovim saučesnikom državljaninom Crne Gore Vladetom Č.

Droga je bila upakovana u 73 manja pakovanja koja su bila u tri platnene vreće. Prema nezvaničnim informacijama, neka pakovanja bila su teška oko kilogram, a neka upola lakša. Droga je trebalo da završi na tržištu u BiH, ali i u inostranstvu, a vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na više od 100.000 KM. Narkotici su pronađeni nakon što je policijska patrola, nakon dojave, pokušala da zaustavi “pasat” koji se kretao prema Foči. 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana