Višković: Uhapšene su određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom Krunića

Agencije
Višković: Uhapšene su određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom Krunića

Jahorina - Određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom biznismena Slaviše Krunića u naselju Glamočani nadomak Banjaluke već su uhapšene, potvrdio je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, nakon što se čuo sa ministrom MUP-a RS Draganom Lukačem.

Višković je rekao da se nada kako će do kraja dana biti riješen slučaj ubistva biznismena Slaviše Krunića kod Banjaluke. On je rekao da će Vlada RS učiniti sve da “ubistava bude što manje” i da u ovom momentu ne može reći o kakvoj vrsti zločina se radi.

“Ubistvo Krunića je gubitak i za RS, a prije svega za njegovu porodicu”, kazao je Višković koji je najavio da bi eventualno mogla biti pooštrena određena zakonska rješenja koja će spriječiti ovakva djelovanja.

Kako kaže, volio da se na prostoru BiH i kompletnoj regiji ne dešavaju nikakva ubistva. On je rekao da je u kontaktu s ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačom koji ga je informisao da su uhapšene određene osobe koje se dovode u vezi s ubistvom.

“Samim privođenjem počinioca poslat ćemo poruku građanima”, rekao je Višković.

Krunićeve ubice koristile pancirne metke

Ubice banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog radnika Žarka Pavlovića najvjerovatnije su koristile pancirne metke.

Po nezvaničnim informacijama, na mjesto zločina došli su pješice, te napravile sačekušu na makadamskom putu, gdje se inače sporije vozi. Navodno su napali sa obje strane puta.

ATV javlja da je policija na tragu drugom napadaču na Slavišu Krunića. Tragovi upućuju da je riječ o muškarcu koji je od ranije poznat policiji, te da je nekoliko puta hapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana