Utvrđen uzrok smrti Rame Huskića iz Trnopolja: Mladić se utopio u Sani

N. T.
Utvrđen uzrok smrti Rame Huskića iz Trnopolja: Mladić se utopio u Sani

Prijedor - Uzrok smrti Rame Huskića (20) iz Trnopolja kod Prijedora koji je u nedjelju izvučen mrtav iz rijeke Sane je utapanje, potvrđeno je "Glasu Srpske" u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tragedija se desila u nedjelju oko 1.30 časova u centru Prijedora kada je Huskić u rijeku skočio s metalne konstrukcije nekadašnjeg tobogana visokog oko deset metara, nedaleko od gradskog mosta. Nakon izvlačenja mladića iz vode nije bio poznat uzrok njegove smrti, ali je obdukcija potvrdila da se utopio. 

Prema nezvaničnim informacijama Huskić je bio na noćnom kupanju zajedno sa  dva drugara. Oni su nakon noćnog provoda po prijedorskim splavovima i kafićima otišli na noćno kupanje na Sanu. Njih nekoliko se popelo na konstrukciju tobogana kako bi izveli atraktivan skok u vodu. Jedan mladić je skočio i isplivao. Za njim je skočio i Huskić koji nije izronio na površinu. Njegovi drugari su ga tražili u rijeci, po obali nizvodno i uzvodno, a kada ga nisu pronašli, pozvali su policiju i vatrogasce. Beživotno tijelo nesrećnog mladića ubrzo je pronađeno u blizini mjesta gdje je skočio.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana