Ojadili “Fejsbuk” kladioničare za 22.300 KM

N. B.
Ojadili “Fejsbuk” kladioničare za 22.300 KM

Foča - Dejan Vuković (21), Aleksandar Vladičić (19) i Nenad Kuranac (19) iz Foče ispitani su zbog sumnje da su putem “Fejsbuka” prevarili dvije osobe iz Teslića i Broda za 22.300 KM, saznaje “Glas Srpske”.

Policija ih tereti da su putem profila na pomenutoj društvenoj mreži nudili mogućnost brze i lake zarade klađenjem. Fočaci su putem “Fejsbuka” kontaktirali sa “igračima” iz Teslića i Broda i nudili im sigurne dobitke, ali da im pošalju novac da bi uplatili tikete. Nakon toga su ih obavještavali da su dobili na kladionici, ali da je potrebno da uplate proviziju da bi podigli dobitak. Naivni Teslićanin i Brođanin su im tako preko računa uplatili ukupno 22.300 KM. Prevare su rasvijetlili policajci iz Doboja i Foče.

- Prilikom pretresa objekta koje koriste osumnjičeni pronašli smo i oduzeli više laptopa i računara, mobilnih telefona, SIM kartica, potvrda o transakcijama novca i drugih predmeta - naveli su u dobojskoj policiji i dodali da će protiv osumnjičenih podnijeti izvještaj zbog prevara i falsifikovanja dokumenata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana