Dolijao prevarant sa deset potjernica

N. B.
Dolijao prevarant sa deset potjernica

Prijedor - Sejdo Brzović (50) iz Zvornika, za kojim su sudovi i policijske agencije raspisale deset potjernica, uhapšen je u Prijedoru. Sumnja se da je počinio više prevara na području Republike Srpske i FBiH. Nezvanično, Bejzović je varao građane tako što im je obećavao prodaju stvari, a nakon što bi uzeo novac kupci ga nikada više nisu vidjeli ili bi im unaprijed naplaćivao razne usluge koje nikada ne bi obavio.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su da su Brzovića prvobitno uhapsili zbog prevare u ovom gradu, da bi provjerama utvrdili da za njim tragaju brojni sudovi i policijski organi.

- Za osumnjičenim je bila raspisana centralna potjernica Osnovnog suda u Banjaluci, kao i četiri potjernice od drugih policijskih uprava u RS. Takođe, za S. B. je zbog prevare tragao i MUP Tuzlanskog kantona, kao i MUP Kantona Sarajevo - naveli su u PU Prijedor.

Brzović je odranije poznat policiji. On je u junu 2015. godine uhapšen zbog sumnje da je u Banjaluci građanima nudio povoljnu kupovinu LCD televizora. I u ovom slučaju kupci nikada nisu dobili obećanu robu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana