Zvornik: DNS, SPS I NDP podržali kandidata SNSD-a Stevanovića za gradonačelnika

Srna
Zvornik: DNS, SPS I NDP podržali kandidata SNSD-a Stevanovića za gradonačelnika

ZVORNIK - Predstavnici zvorničkih gradskih odbora SNSD-a, DNS-a, SPS-a i NDP-a potpisali su danas Sporazum o saradnji i podršci zajedničkom kandidatu Zoranu Stevanoviću (SNSD) za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih odbora DNS-a Zoran Obrenović, NDP-a Drago Milošević, SNSD-a Zoran Stevanović i šef Povjereništva Gradskog odbora SPS-a Vladimir Mijatović.

Stevanović je, nakon potpisivanja Sporazuma, rekao da je saradnja sa DNS-om, SPS-om i NDP-om bila uspješna i svih prethodnih godina.

"Neke partije su mijenjale nazive, odvajale se, ali mi radimo sa ljudima. I Mijatović, i Obrenović, i Milošević sve vrijeme zajedno su sa nama u sprovođenju politike koja će ovom gradu donijeti dobro i bolje u periodu koji je pred nama", naveo je Stevanović.

Ističući da će saradnja biti nastavljena u interesu svih sugrađana, Stevanović je izrazio zadovoljstvo što su potpisnici Sporazuma iz ove tri političke partije uspješni poslovni ljudi, preduzetnici i privrednici.

"Oni razumiju sve probleme koji nas okružuju i oni će svojim korisnim sugestijama uvijek biti, zajedno sa mnom i sa ostalim našim koalicionim partnerima, na usluzi našim sugrađanima", rekao je Stevanović.

Obrenović je naglasio da potpisivanjem sporazuma žele da potvrde saradnju i podršku DNS-a sadašnjem i budućem gradonačelniku Zvornika.

"DNS, zahvaljujući bogatom iskustvu u saradnji sa Stevanovićem u prethodnom periodu, bez ijedne dileme svojim punim kapacitetom podržava Stevanovića za gradonačelnika", naveo je Obrenović.

Prema njegovim riječima, Zvornik je danas drugačiji u mnogo čemu, a prethodni period je bio razvojno orijentisan, sa ciljem boljeg života stanovnika Zvornika.

Mijatović je napomenuo da je SPS mlada partija, koja ima veliku tradiciju.

"Drago mi je da potpisujemo podršku sadašnjem i budućem gradonačelniku, još mi je draže što sam bio podrška Stevanoviću za prvi mandat 2007. godine, a evo sada i za ovaj naredni", rekao je Mijatović.

Prema njegovim riječima, od dolaska Stevanovića na čelo grada, Zvornik se promijenio mnogo nabolje u infrastrukturnom i svakom drugom pogledu.

"Vjerujem da ćemo u narednom periodu raditi na zajedničkim projektima i da ćemo omogućiti i mladima da realizuju svoje ideje, moramo se boriti za mladost i da ostaju ovdje", rekao je Mijatović.

Milošević je poručio da je NDP odlučio da podrži sadašnjeg i, kako je naveo, budućeg gradonačelnika zbog njegovog dosadašnjeg rada i rezultata i dodao da se sve ono što je Stevanović učinio prethodnih godina primijeti u gradu Zvorniku, a zbog čega i ima podršku NDP-a.

Stevanović je prethodnih dana potpisao sporazume i sa predsjednicima gradskih odbora Demosa Spomenkom Stevanović i SP-a Nebojšom Galićem.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana